Kvalitets- och Miljöchef - Hörle Wire

Hörle Wire AB ingår i Hörle Wire Group AB som är en del av Liljedahl Group AB. LGAB är en familjeägd bolagsgrupp med 15 rörelsedrivande innehav inom sex olika områden. Innehaven har starka marknadspositioner inom sina respektive affärsområden.

Hörle Wire AB tillverkar och förädlar låg- och högkolhaltig tråd för tillverkningsindustrin. Produkterna används bland annat i butiks- och köksinredning, i fordon och inom byggnation samt möbeltillverkning. Bolaget är marknadsledande inom blanktråd och plattråd i Norden, och Hörle Wire Group AB har positionerat sig som en av de ledande leverantörerna av varmförzinkad armeringstråd för land- och sjökabel i Europa. Hörle Wire Group omsatte 2015 ca 470 MSEK och har ca 150 anställda.

www.horlewire.com

Vi söker dig som ska driva det övergripande kvalitets- och miljö arbetet på företaget. Du ansvarar såväl för att kvalitet- och miljöarbetet genomsyrar det dagliga arbetet som att säkerställa att företagets aktiviteter och produkter uppfyller lagar, standarder och förordningar.

Du arbetar med att följa upp interna och externa revisioner samt driver processen kring reklamationsärenden och arbetar proaktivt mot produktion för att kvalitetssäkra leveranser såväl från leverantörer som till kunder. Du har ett kundorienterat synsätt och du trivs i att vara delaktig och utveckla verksamheten strategiskt mot fastställda mål. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att leda och driva kvalitetsarbetet i ett tillverkande företag. Du har en teknisk utbildning på högskolenivå. Du har en förmåga att arbeta både på kort och lång sikt, är prestigelös, noggrann, ansvarsfull och bra på att slutföra projekt.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Anette Beckman på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten