Innesäljchef Projekt - JELD-WEN

JELD-WEN Sverige AB ingår i den internationella JELD-WEN koncernen med ca 25 000 anställda. I Sverige drygt 650 anställda med produktion på två orter, Åstorp och Forserum samt försäljningskontor i Huskvarna. Vi arbetar med varumärket Sweedoor by JELD-WEN. Kundnytta och levererat mervärde står i centrum för vår kompetenta personal. Läs mer om företaget på www.jeld-wen.com

Som chef för innesäljarna inriktade på området Projekt är ditt ansvarsområde driften av offert och orderhanteringen på projektförsäljningen inom JELD-WEN Sverige.

Du driver de projekt som förbättrar och utvecklar din organisation att nå fler marknadsandelar med fortsatt nöjda kunder. Ditt team med 35 medarbetare är din största kraftkälla, du coachar och stöttar dem dagligen tillsammans med dina två teamledare. Samarbetet du har med övriga delar av marknadsavdelningen och produktionsenheter är vitalt för att din avdelning skall lyckas att nå sina mål. Du rapporterar till Marknadschef Sverige och ingår i marknadsledningsrådet.

Vi tror att du har erfarenheter i närliggande bransch och att du vill vidareutvecklas i en mer utmanade roll där du leder försäljningen framåt. Du behärskar naturligtvis inte bara säljprocessens alla steg utan även excel och engelska mycket bra.

Som person är du mogen, stabil och har en ödmjuk samarbetsförmåga. Du drivs av resultaten och att din uthållighet gör skillnad för din grupp. Strukturen, prioriteringsförmågan och ditt affärsmannaskap är genomgående i din personlighet.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast 3 mars. För mer information kontakta Linda Hallgren 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten