BUSINESS CONTROLLER, SUPPLY CHAIN - POWER

Power är en ledande återförsäljare av hemelektronik till nordiska konsumenter genom rikstäckande nätverk av butiker och webbutiker. Power är en koncern vars moderbolag Power International AS äger Power i Danmark och Finland samt Expert i Norge och Punkt1 i Danmark. Power har sitt huvudkontor i Gjelleråsen strax norr om Oslo i Norge. Power omsätter 8 miljarder NOK och har ca 3.000 anställda inom koncernen.

www.power.se

Vi söker en Business Controller till Powers nordiska distributionscenter i Skillingaryd, där du förväntas arbeta mycket verksamhetsnära i en central och utmanande roll i en spännande uppbyggnads- och tillväxtfas. Koncernen är i stor tillväxt och har idag butiksverksamhet i Norge, Danmark och Finland och är på väg in på den svenska marknaden med Power.se.

Du kommer att ansvara för den ekonomiska uppföljningen av logistikverksamheten och rapporterar till Sitemanager samt Business Controlling i koncernen och ingår i enhetens ledningsgrupp. I din roll kommer du arbeta mycket nära Sitemanager och ledningsgrupp i ekonomi- och verksamhetsfrågor och utgör ett aktivt och proaktivt stöd i den nordiska organisationen. Arbetet innebär att identifiera förbättringsåtgärder och implementera, strukturera och driva den ekonomiska styrningen för centrallagret. Du kommer aktivt att delta i uppbyggnaden av rapportering och analyser.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och har minst 3 till 5 års erfarenhet av controlling, bokslut och affärsanalys. Som person är du är affärsorienterad, analytisk och har ett strategiskt tänkande. Du gillar att arbeta övergripande och har sam-tidigt kunskap om detaljerna. Du har ett intresse för logistik och att kontinuerligt driva förbättringsprocesser.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via www.vem.se omgående då urval sker löpande. För mer information kontakta Henrik Hallström 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten