Produktionschef - NPP

NPP (Nässjö Plåtprodukter AB) ingår i LGBT Group och är ledande i Sverige på att utveckla och tillverka kundanpassade specialskåp och maskinbeklädnader till industrin. Kunderna finns i huvudsak i Sverige men även norden och arbetar med tillverkning av applikationer, produkter och system inom sektorer som marina, bygg, transport, energi, fiber/bredband och industri. Genom våra kunders produkter används våra skåp över hela världen. NPP omsätter ca 75 miljoner och är 50 anställda. Verksamheten finns med försäljning och tillverkning i en välinvesterad modern anläggning i Nässjö, granne med dotterbolaget QPC.

Vill du bli en nyckelperson och ta NPP till nästa nivå ?

Vi söker dig som ska utveckla produktionen, driva produktionsprocesser, leda och utveckla personal för att nå utväxling och lönsamhet. En naturlig del av din vardag är att initiera och driva förbättringsarbete, såsom att utveckla flöden, planering och tillverkningsprocesser. I rollen ingår ett budget-, resultat-, och personalansvar för ca 40 medarbetare och du rapporterar till VD.

Du är en ledare med god industriell erfarenhet som är tydlig och van vid att leda förändringsfrågor och effektiviseringsprojekt på en operativ och strategisk nivå. Erfarenhet från tunnplåtsbranschen är meriterande. Du är målinriktad, strukturerad, analytisk och har en stark egen motor. Vidare har du ett stort kundfokus och en förmåga att skapa förtroende och en vilja att bidra till såväl NPP som LGBT Groups totala strategi för affärer. Du ingår i ledningsgruppen.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. omgående. För mer information kontakta Henrik Hallström eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.

 

 


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten