Produktutvecklare, Tekniskt ansvarig byggsystem - Moelven ByggModul

Moelven är en av Skandinaviens ledande producenter av träbaserade byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen har 52 operativa enheter i Sverige, Norge och Danmark med ca 3.450 anställda och en årsomsättning på ca 10,4 miljarder NOK. 

Moelven ByggModul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med fyra produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 700 miljoner SEK och ca 650 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby, Sandsjöfors och Säffle.

www.moelven.com/se

Moelven ByggModul AB i Sandsjöfors går bättre än någonsin, expanderar och investerar för framtiden.

VEM söker dig som ska utgöra företagets spetskompetens avseende ny teknik och nya metoder. Du förväntas bygga och förvalta byggsystem. I samråd med övriga funktioner i företaget utreder, utvärderar, fastställer och dokumenterar du hur våra tekniska plattformar ska vara utformade för att möjliggöra optimal kundnytta.

Utmaningen och utvecklingspotentialen är stor och du agerar som teknisk rådgivare och stöttar samtliga funktioner (sälj, inköp, projektering, produktion och montage) med din breda tekniska kompetens. I rollen ingår det att delta i externa och interna utvecklingsprojekt och branschgemensamma utvecklingsprojekt tillsammans med branschkollegor, institut och lärosäten, såväl nationellt som internationellt. Du förväntas bli en nyckelspelare inom teknikavdelningen och rapporterar till teknisk chef i Sandsjöfors.

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet som Produktutvecklare, konstruktör och/eller Projektör. Vi förutsätter att du hanterar CAD-system och att du har kunskaper och ett genuint intresse från såväl byggteknik, system som trender, från byggbranschen. Du har förmågan att med entusiasm och hög ambitionsnivå driva byggtekniken framåt inom Moelven. Detta ställer krav på att du är lösningsorienterad, kommunikativ och analytisk samt har ett väl utvecklat ordningssinne.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida omgående. Vid frågor angående tjänsten kontakta Henrik Hallström eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80. 

 


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten