Category Manager - Brenderup Group

Brenderup Group är Skandinaviens största leverantör och ett av Europas ledande varumärken av trailers (släpvagnar) och lastsystem för yrkesmässigt och privat bruk. Våra produkter finns tillgängliga för försäljning samt för uthyrning och de används av miljoner konsumenter. Gruppen innefattar väl positionerade varumärken som Brenderup, Fogelsta, Westbay Trailers, Brenderup Rental och Mont Blanc. Brenderup Group har 580 anställda vid fem produktions- och monteringsfabriker och försäljningskontor i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Rumänien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Italien. Huvudkontoret finns i Malmö. Gruppen har en omsättning på cirka 970 miljoner kronor.

www.brenderupgroup.se

www.montblancgroup.com

VEM söker dig som ska driva utveckling av Mont Blancs produktsortiment och bidra till att öka varumärkets attraktionskraft, konkurrenskraft och lönsamhet på marknaden.

Ditt uppdrag innefattar att vara den aktiva länken mellan kategorier och funktioner samt mellan marknaden och företaget. Du driver utvecklingsplaner och koordinerar övriga funktioner inom koncernen vid implementeringar av nya produkter. Du säkerställer att sortiment, priser och positionering motsvarar marknadens förväntningar samt koncernens försäljnings- och lönsamhetsmål. Tillsammans med försäljningsorganisation utformar ni marknadskommunikationen.

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av liknande tjänst, företrädesvis inom konsumentvaror. Meriterande för tjänsten är både ett intresse och erfarenhet av tillbehör till bilindustrin. Dina största tillgångar kommer att vara din förmåga, drivkraft och motivation till att självständigt utveckla dina produktkategorier. Du är en god projektledare och hanterar frågor såväl på övergripande nivå som på detaljnivå. Du har en stark drivkraft att se nya affärsmöjligheter och förstår konsumenternas behov. Din personlighet har förmåga att entusiasmera, förankra och motivera. Rollen ställer krav på att du är helhets- och lösningsorienterad, kommunikativ och analytisk.

Du rapporterar direkt till bolagets VD och är stationerad vid enheten i Jönköping. Resor ingår i tjänsten med fokus på Europa. Initialt är det viktigt med närvaro på produktionsenheten i Dalsjöfors några ggr /vecka. Du kommer ha ett nära samarbete med medarbetare i alla kategorier.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval. För mer information kontakta Linda Hallgren på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten