HR Specialist - Skruf Snus

Skruf Snus AB är Sveriges näst största snustillverkare som i 14 år har tillverkat och sålt högkvalitativa snusprodukter på den svenska och norska marknaden under varumärkena skruf, Knox och Smålands Brukssnus. Numera ingår Skruf Snus i den globala koncernen Imperial Brands. Skruf Snus AB är ett entreprenöriellt företag som växer kraftigt varje år. I Sävsjö sysselsätter företaget nu drygt 200 anställda med över en miljard i omsättning 2016, i nybyggda lokaler. Ambitionen att bli regionens bästa arbetsgivare!

www.skruf.se

Till Skruf Snus söker vi nu en HR Specialist med placering på fabriken i Sävsjö. Denna tjänst är perfekt för dig som älskar att jobba med HR, är en lagspelare och är taggad att bidra till Skrufs resa att bli regionens bästa arbetsgivare.

I rollen som HR-specialist blir du en del av fabrikens HR team och driver kort- och långsiktiga mål som stärker vår HR strategi.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva olika HR processer med målet att säkerställa en stimulerande arbetsmiljö, där våra medarbetare känner sig motiverade och uppskattade och ges förutsättningar att prestera på bästa sätt. Du ansvarar bl.a. för att koordinera våra årliga medarbetarsamtal samt att driva våra utvecklingsprocesser. Du innehar en expertroll i relation till båda chefer och medarbetare vid såväl små som stora frågor. Genom ditt arbete bidrar du till ett starkt HR team och företagets mål att vara en konkurrenskraftig arbetsgivare.

Vi söker dig med operativ erfarenhet av kvalificerat HR arbete där du självständigt har fört HR-processer från start till mål. Vi ser helst att du har adekvat högskolutbildning inom HR/PA. Du har erfarenhet av kollektivavtal och samverkan med fackliga organisationer och din kunskap inom arbetslagstiftning är mycket goda.

Din personlighet kännetecknas av din drivkraft, självständighet och din goda kommunikativa förmåga. Ditt bemötande till organisationen präglas av nyfikenhet och av att se hela människan, där du med ett konstruktivt förhållningssätt är mån om våra medarbetares arbetssituation. Rollen förutsätter mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift då företaget verkar i en global organisation.

Vi erbjuder dig en nyckelroll i Skruf Snus, som har en väl förankrad ambition att bli regionens bästa arbetsgivare och därmed bli en del av det bästa HR teamet du kan tänka dig.

VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering, varmt välkommen att ansöka redan idag via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Linda Hallgren på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten