Ekonomichef - Bufab Sweden

Bufab AB, är ett handelsföretag som erbjuder sina kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts (skruvar, muttrar etc). Bufabs kunderbjudande Global Parts ProductivityTM syftar till att förbättra produktiviteten i kundernas värdekedja för C-Parts. Bufab Sweden är det största bolaget inom Bufab gruppen. Vårt huvudkontor är beläget i Värnamo tillsammans med vårt lager som också är koncernens centrallager. Från vårt centrallager levererar vi produkter till våra systerbolag och kunder över hela världen. Idag är vi 115 anställda och vi har säljkontor runt om i Sverige som Stockholm, Göteborg, Västerås och Oskarshamn. Vi omsätter ca 700 Mkr. Idag är Bufab gruppen över 1 000 medarbetare i 24 länder. Våra medarbetare är vad som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer.

www.bufab.com

Vår nuvarande ekonomichef inom Bufab koncernen går nu vidare till nya utmaningar inom koncernen och vi söker nu dig som ska ta över stafettpinnen.

Som ekonomichef på Bufab Sweden har du en central roll i styrningen av verksamheten. Du arbetar i nära samarbete med främst ledningen i verksamhetsfrågor och utgör ett aktivt och proaktivt stöd till försäljning, inköp och lagerorganisationen.

Du kommer att ha det över­gripande ansvaret för verksamhetens bokslut, rapportering och analyser. Din uppgift är att fortsätta att leda och utveckla ekonomi­funktionen så att den stödjer affärsverksamheten på bästa sätt. Till din hjälp kommer du att ha sex medarbetare.

I rollen agerar du även som regionscontroller där du stöttar systerbolag inom koncernen. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen med förväntan om att bidra till hela verksamhetens affärsutveckling.

Vi söker dig som är civilekonom och har minst fem års erfarenhet och som vill ta nästa steg i din utveckling. Som person är du driven, affärsinriktad och en duktig relationsbyg­gare. Du ser helheten och brinner för att utveckla verksamheten mot marknadens krav. Tjänsten är placerad i Värnamo och kräver flytande engelska i tal och skrift.

Vår upp­dragsgivare kännetecknas av god affärsmässighet, snabba beslutsvägar och positiv anda. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpar vi löpande urval och önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se dock senast 30 september. För mer information kontakta Anette Beckman på 036-570 11 80.

 


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten