Technical Manager - Skruf Snus

Skruf Snus AB är Sveriges näst största snustillverkare med över en miljard i omsättning 2016. I 14 år har Skruf Snus AB tillverkat och sålt högkvalitativa snusprodukter på den svenska och norska marknaden under varumärkena skruf, Knox och Smålands Brukssnus. Numera ingår Skruf Snus i den globala koncernen Imperial Brands. Skruf Snus AB är ett entreprenöriellt företag som växer kraftigt varje år. I Sävsjö sysselsätter företaget nu drygt 200 anställda i nybyggda lokaler med ambitionen att bli regionens bästa arbetsgivare.

www.skruf.se

VEM söker dig som har förmåga och vill anta utmaningen för en av nyckelrollerna på Skruf Snus AB. Företaget är investeringsintensivt och har höga krav på att tekniken samverkar med de personella resurserna. Man arbetar mot ett uttalat fokus, vilket skall utveckla produktionseffektiviteten genom avancerad teknologi och ständiga förbättringar.

Hos Skruf Snus erbjuds du en central roll med stora påverkansmöjligheter. Din tidigare karriär visar att du besitter förmågan att driva företagets teknikavdelning såväl operativt som strategiskt. Du ges ett omfattande utrymme att värdera, analysera och omsätta tekniska möjligheter i praktiken. I ledningsgruppen bidrar du till hela produktionsenhetens utveckling. Du har en dokumenterad erfarenhet av att, både proaktivt och aktivt, driva större projekt.

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot Teknik/Mekanik, eller annan utbildning som bedöms likvärdig, samt har chefserfarenhet. Du har djupt teknisk kunskap med en visionär syn med tidigare erfarenhet från högteknologisk industri. Du är en drivande, lyhörd, prestigelös och målmedveten person och som ledare är det självklart att du arbetar genom dina medarbetare, med att målstyra, delegera, utveckla och följa upp. Du rapporterar till Factory Manager, Sävsjö och verkar i en internationell koncern där du har globalt utbyte med kollegor, flytande engelska i tal och skrift är därför ett krav.

Skruf Snus erbjuder dig en nyckelroll där du får stor genomslagskraft och utrymme i ett högteknologiskt företag i en global organisation, en fantastisk karriärmöjlighet för rätt person!

VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi arbetar med löpande urval och önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Linda Hallgren eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten