Kvalitetsansvarig - Steelform

Steelform utvecklar beslag och spanjoletter för fönster och ingår i Inwido Supply AB som ägs till 100 % av Inwido AB. Steelforms verksamhet bygger på framgångsrik produktutveckling och innovationskraft. Produkterna är anpassade för automatiserad tillverkning vid produktionsenheten i Lammhult. Verksamheten omsatte 2016 ca 40 MSEK miljoner SEK och är ca 30 anställda.                                                                                                                      

www.steelform.se            

www.inwido.se

I din roll som Kvalitetsansvarig på Steelform ansvarar du såväl operativt som strategiskt för det förebyggande arbetet med kvalitet och processutveckling, för att ta hela företaget till nästa nivå. Initialt krävs det att du lägger ett stort fokus vid att driva implementeringen av ett relevant kvalitetsledningssystem.

Arbetet sker i nära samarbete med flera andra funktioner, bl a utvecklingsavdelningar, produktion och logistik. Du sätter ett stort värde i att vara företagets kvalitetsexpert och triggas av att löpande bedriva ett funktionsöverskridande förbättringsarbete i projektform, samt stödja dina kollegor i vardagsförekommande kvalitetsärenden.

Med ett proaktivt och resultatinriktat arbetssätt bidrar du även till utveckling av våra leverantörer.

Du är en strukturerad, sunt ifrågasättande, kommunikativ och engagerad person, med hög ambitionsnivå. Du besitter förmågan att förankra och motivera på alla nivåer, såväl inom som utanför organisationen. I ditt arbete så trivs du bäst i ett växelspel mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Dina kvalifikationer är civilingenjör alt. ingenjör och minst 3 års erfarenhet inom kvalitetsteknik. Du har en helhetssyn inom kvalitetsteknik, omfattande såväl tekniska som kommersiella aspekter. Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av att leda och driva kvalitetsarbetet avseende såväl system som processer, i en verksamhet med kundanpassade produkter. Du trivs med att arbeta i projektform och har erfarenhet av eller arbetat med ISO9001 och ISO14001 i delar eller i sin helhet. I tidigare roller har ditt kvalitetsarbete bedrivits i en leanorienterad arbetsmiljö. Meriterande är även erfarenhet från affärssystemet Monitor.

Du ingår i Ledningsgruppen och rapporterar direkt till Platschef. Tjänsten kräver att du flytande behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

För rätt person finns det goda möjligheter att över tid även bli en nyckelperson i koncernöverskridande strategiska kvalitetsprojekt. Steelform erbjuder dig en betydelsefull tjänst i ett företag som kännetecknas av en entreprenörsdriven kultur och en stark kollektiv framåtanda, i ett internationellt perspektiv.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se, senast den 15 oktober För mer information kontakta Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten