Marknadschef- HSB Göta

HSB Göta erbjuder ett komplett utbud av tjänster för fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och nyproduktion av bostadsrätter. HSB Göta är en helhetsentreprenör med eget fastighetsbolag och hyreslägenheter. Utöver sina bostadsrättsföreningar har de en rad privata fastighetsägare som nöjda kunder. HSB Göta finns i Jönköpings- och Hallands län samt i delar av Södra Älvsborg.

www.hsb.se/gota

HSB Göta söker en initiativtagande och självgående Marknadschef som vill medverka till HSB Götas fortsatta utveckling. Du har det övergripande ansvaret för såväl det strategiska varumärkesarbetet som för all kommunikation, både intern och extern. Som marknadschef förväntas du att, genom din förmåga att tänka strategiskt samt arbeta operativt, bidra till att nå de uppsatta affärsmålen. Du är ansvarig för PR och press, och att verksamheten har rätt marknadskommunikation och arbetar med samtliga verksamheter inom HSB Göta. En naturlig del i rollen är att ha en kontinuerlig dialog med de olika HSB-föreningarna och branschen i stort. Du ansvarar även för Kund- och medlemscenter med tre personer som hanterar växeltelefoni, reception, kundmottagning, beställningsservice och medlemsfrågor.

Vi söker dig med några års erfarenhet av marknadskommunikation och marknadsföring. Digital affärsutveckling är något du har erfarenhet av samtidigt som du är trygg med att hantera de traditionella kanalerna. Som person är du kommunikativ och en van skribent med stark egen drivkraft. Du har förmågan att jobba såväl strategiskt som operativt och ser till att få saker gjorda. Att vara ansiktet utåt, genomföra presentationer och hantera presskontakter är något du uppskattar. Du arbetar strukturerat och med god förmåga att bygga relationer både internt och externt.

Tjänsten är placerad i Jönköping. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. 

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast 21 oktober. För mer information kontakta Bo Arberg eller Lisa Florby på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten