Inköpschef - Elkedjan

Elkedjan grundades 1966 och präglas idag av ett personligt och entreprenörsdrivet arbetssätt. Vi är idag Sveriges största och enda rikstäckande kedja för elinstallatörer och arbetar både med proffs- och privatkunder. Vi erbjuder marknaden ett komplett elgrossistsortiment och paketerade lösningar, koncept och tjänsteerbjudanden inom analys, konsultation, installation och service, ofta levererat i olika former av entreprenadprojekt. Vi har en djup och lång kunskap att leverera både små och stora projekt - allt från mindre villor till stora fastigheter och industrier. Elkedjan finns på 180 platser med 1 400 medarbetare över hela landet. Kedjekontoret med centrallager finns i småländska Anderstorp.

Se mer www.elkedjanteknik.se

Vi söker dig som vill bli en nyckelperson i en spännande utvecklingsfas inom nya Elkedjan!!

Du ska vara med att leda och utveckla inköpsprocessen utifrån Elkedjans nya affärs-koncept. I rollen ansvarar du för att leda och driva leverantör-, produkt och sortimentsutvecklingen. Tillsammans med din avdelning på 8 personer tar du ett proaktivt och samlat utvecklingsgrepp om framtidens nya inköpsorganisation. Vi förväntar oss att du att du är delaktig i hela processen från produkt till paketering av framtida tjänster och lösningar. Du driver framgångsrikt utvecklingen av såväl befintliga som nya strategiska leverantörer och viktiga inköpssamarbeten. 

Vi söker dig med minst 10 års erfarenhet från inköp i ledande befattning och erfarenhet från strategisk affärsutveckling. Du är van vid att leda förändringsprojekt med kommersiellt inslag och du har förmågan att med entusiasm och inspiration förankra, utveckla och förändra. Detta ställer krav på att du är lösningsorienterad, kommunikativ och analytisk. Du har förmåga att kunna lyssna och snabbt förstå leverantörer, medlemmars utmaningar och översätta dem i kreativa koncept och lösningar. Som ledare förväntas du bidra konstruktivt i organisationen med att driva utvecklingen på ett positivt och utmanande sätt utifrån dagens företagskultur.

Du rapporterar till VD och din placering kommer att vara på vårt huvudkontor i Anderstorp. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete, i ett företag som satsar på framtiden och på sina medarbetare. Se mer om framtiden här!

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida omgående. Vid frågor angående tjänsten kontakta Henrik Hallström på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten