Inköp- och Logistikchef - Anebyhusgruppen

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus, tillhör Sveriges äldsta trähustillverkare. Företaget producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för den svenska och åländska marknaden. Genom Anebyhusgruppen Contracting AB bedrivs entreprenadverksamhet och projektutveckling. Huvudkontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda, Ruda och Klöverfors med ca 250 anställda och en omsättning på ca 750-800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i Active Invest-koncernen, en stor träindustrikoncern som omsätter 1,4 Mdkr och har 450 anställda.

www.anebyhusgruppen.se

Vi söker dig som tar det övergripande ansvaret för att driva och utveckla inköpsfunktionen för Anebyhusgruppen AB.

Du kommer att arbeta på en såväl operativ som strategisk nivå och ansvarar för att optimera samtliga processer inom Supply Chain. En viktig uppgift blir att bygga en funktion med syfte att säkerställa rätt servicenivå, nå kostnadseffektiviseringar samt ta tillvara på synergier inom företaget. I rollen tar du ett totalansvar för att aktivt söka, kontraktera och utveckla befintliga och nya leverantörer.

Vi söker dig som har erfarenhet från ledarskap, inköp och tillverkande industri. Du är en skicklig förhandlare och van vid att driva förändringar och effektiviseringsprojekt på en strategisk och operativ nivå inom marknad, produktion, lager och inköp. Vi tror att du är Civilingenjör eller har motsvarande utbildning/erfarenhet. Din personlighet präglas av tydlighet och en stark drivkraft. Du är affärsmässig, kommunikativ och strukturerad samt har ett utpräglat intresse för utveckling. Som ledare har du ett coachande förhållningssätt.

I din organisation ingår 4 direkt rapporterande på inköp. Du rapporterar till VD och ingår i Anebyhusgruppens ledningsgrupp, där du aktivt medverkar för företagets utveckling. Placering är i Åseda.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida omgående. För mer information kontakta Henrik Hallström eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten