Försäljningsdirektör - Wernersson Ost

Wernersson Ost grundades 1930 och är Nordens största ostgrossist. Affärsidén är att köpa in, förädla och marknadsföra ett brett, attraktivt, internationellt profilerat ostsortiment till kunder i Norden och Baltikum. Wernersson Ost AB utgör tillsammans med Wernersson Färskvarugruppen AB i Jönköping och Wernersson Ost Danmark A/S i Töllöse i Danmark en koncern med ca 130 anställda och en omsättning på 900 MSEK. Bolagets huvudkontor ligger i Ulricehamn, och ingår i den norska mejerikoncernen Tine SA med ca 5.600 medarbetare och en omsättning på 23 miljarder kronor.

www.wernerssonost.se 

Vi söker en drivande Försäljningsdirektör som vill ta en aktiv roll i den fortsatta utvecklingen av Wernersson Ost. I din roll som Försäljningsdirektör arbetar både strategiskt och operativt med att utveckla och styra bolagets försäljningsorganisation. Försäljningsorganisationen består av såväl fält- som innesäljare, ca 25 medarbetare varav 3 direktrapporterande, där du förväntas leda, coacha och följa upp din medarbetare. Du ansvarar även för att utveckla externa försäljningssamarbeten.

I din roll som Försäljningsdirektör har du fullt intäktsansvar för försäljningsorganisationen samt ett eget ansvar för ett mindre antal nyckelkunder. Du ansvarar för att säkerställa att försäljningsorganisationen besitter rätt kompetens och har rätt nycklar för att utvecklas och driva framåt. Vi förutsätter att du har erfarenhet av att leda en större organisation med framgång och är van vid att förhandla avtal samt identifiera och agera på olika affärsmöjligheter.

Att agera affärsmässigt och lösningsorienterat med förmågan att driva och se nya affärsmöjligheter är någonting som du har stor erfarenhet av. Du är en duktig ledare med en god ekonomisk förståelse. En förutsättning för att du ska trivas i rollen är att du uppskattar breda kontaktytor såväl internt som externt och att du drivs av att leverera resultat. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet från en liknande roll samt erfarenhet av försäljning till dagligvaruhandeln.

Som Försäljningsdirektör rapporterar du till VD och har ett nära samarbete med bolagets Kommersiella direktör, tjänsten är placerad i Ulricehamn.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För denna rekrytering önskar vi din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 17 december. För mer information kontakta Bo Arberg eller Ingemar Andersson på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten