Ekonomi- och Personalchef - Beslag & Metall

AB Beslag & Metall är ett familjeföretag i stark tillväxt med över 70 års erfarenhet inom pressning, svetsning, montering och ytbehandling av plåtdetaljer. Våra kunder finns främst inom fordons- och möbelindustri. Vår årsomsättning är drygt 600 MSEK och vi är idag ca 220 anställda och är belägna i Ekenässjön, 8km norr om Vetlanda.

www.beslagometall.se

Vi söker dig som ska vidareutveckla ekonomi- och personalfunktionen och arbeta i en central och utmanande roll. Du arbetar mycket verksamhetsnära och tar en aktiv del i många av företagets beslut gällande företagets utveckling. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Du har personalansvar för direkt underställd personal och i tjänsten ingår även att ansvara för att utveckla och driva företagets övergripande personalfrågor.

Vi söker dig som har erfarenhet från tillverkande företag och meriterande är om du har erfarenhet från familjeföretag. Du är troligtvis civilekonom och har tidigare erfarenhet som ekonomichef. Du är intresserad av personalfrågor och kan regelverket.

Du ser helheten och brinner för att utveckla och förändra verksamheten mot marknadens krav. Du är analytisk, noggrann och har förmågan att koppla detaljer till helheten. Vi ser det som en självklarhet att du är en kommunikativ och coachande ledare och tar en aktiv roll för dina medarbetare och övriga kollegor. Tjänsten kräver flytande engelska i tal och skrift.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpar vi löpande urval och önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se dock senast 14 december. För mer information besök vår hemsida eller kontakta Anette Beckman eller Henrik Hallström på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten