Logistikansvarig - A-Lackering

Som Logistikansvarig blir du en nyckelperson för hela verksamhetens planerings- och försörjningskedja.

Rollen har en tydlig strategisk prägel med operativa inslag. NN förväntas ur ett helhetsperspektiv utveckla och förbättra flöden, system och arbetssätt för effektiva försörjningskedjor och produktionssystem, där logistik spelar en avgörande roll. Detta i form av en kombination av goda ekonomiska, tekniska och organisatoriska initiativ. I nära samspel med övriga berörda funktioner så utvecklas bästa metod och samarbete för rätt resurser, rätt lagernivåer, optimala produktions- och avropskvantiteter.

En annan viktig del är att vidareutveckla befintliga och/eller nya relationer med olika koncernrelevanta intressenter.Efter hand så kommer det för rätt person även att erbjudas möjligheter till att initiera och driva flera utvecklingsorienterade och funktionsöverskridande projekt. Du rapporterar till Platschef.

Du har en högskoleutbildning inom Inköp & Logistik eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi förutsätter att du har ett stort intresse av moderna produktionsprinciper och har erfarenhet av Lean produktion. Som person är du prestigelös och känner ett starkt engagemang för att utveckla såväl medarbetare som leverantörer. Du är analytisk, van att arbeta i projektform och vid att driva förändringsarbeten. Du är en van och effektiv användare av affärssystem där erfarenhet av Monitor är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Hos A-lackering får du möjligheten att arbeta i en organisation vars kultur genomsyras av entreprenörskap och delegerat ansvar. Det är högt i tak med utrymme för dig med vilja och ambition.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval men vi önskar dock din ansökan via vår hemsida www.vem.se, senast den 21 januari. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.

 

 


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten