Produktionschef - Josef Kihlberg

Josef Kihlberg AB utvecklar, tillverkar och marknadsför världsledande verktyg och klammer för industriell häftning och transportförpackning. Bolaget har 38 anställda och omsätter 100 MSEK. Josef Kihlberg AB ingår sedan 2014 i den amerikanska koncernen Signode Industrial Group som är en världsomspännande koncern med 7000 anställda och en omsättning på 2,4 miljarder dollar.                    

www.kihlberg.se         www.signodegroup.com

VEM söker en kvalitetsorienterad och tillväxtfokuserad Produktionschef som ska vara en central person och bidra till bolagets fortsatta utveckling. Genom ett engagerat och närvarande ledarskap leder och utvecklar du såväl medarbetare som verksamheten. Initialt ansvarar du för bolagets produktion avseende klammer och fästelement, i ett senare skede tillkommer även det övergripande ansvaret för verktygstillverkningen, lager samt inköp.

Du har erfarenhet av en ledarroll i tillverkande industri, gärna från metallindustrin, samt bevisad god förmåga att leda och coacha dina medarbetare. Som produktionschef arbetar du både operativt och strategiskt samt leder verksamheten mot uppsatta företagsmål. Vi förväntar oss att du på ett målmedvetet och strukturerat sätt kan driva samt utveckla processer och flöden ut ifrån ett förbättrings perspektiv. För att lyckas i rollen har du ett lösningsorienterat förhållningssätt där du förmedlar energi, engagemang och trovärdighet till din omgivning.

Vi söker dig med en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Din personlighet präglas av trygghet och tydlighet med intresse för människor och utveckling. Koncernspråket är engelska vilket du hanterar obehindrat i tal och skrift. Tjänstens placering är i Hjo, du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till Business Unit Manager.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Bo Arberg eller Linda Hallgren på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten