Inköpsansvarig - HSB Göta

HSB Göta erbjuder ett komplett utbud av tjänster för fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och nyproduktion av bostadsrätter. HSB Göta är en helhetsentreprenör med eget fastighetsbolag och hyreslägenheter. Utöver sina bostadsrättsföreningar har de en rad privata fastighetsägare som nöjda kunder. HSB Göta finns i Jönköpings- och Hallands län samt i delar av Södra Älvsborg.

www.hsb.se/gota

HSB Göta söker en inköpsansvarig till HSB Götas verksamhet, med placering i Jönköping. Som Inköpsansvarig i HSB arbeta du med såväl strategiskt som operativt inköp. Du ansvarar för och genomför avtalsförhandlingar med lokala leverantörer utifrån HSB’s värderingar och kravställning. I arbetet har du kontinuerlig kontakt med HSB’s centrala inköpsorganisation och en viktig del av ditt uppdrag är att skapa medvetenhet i den lokala organisationen om aktuella ramavtal samt säkerställa att verksamheten nyttjar dessa. I rollen ingår även ett övergripande ansvar för verksamhetens fordonspark. För fordonsparken ansvarar du för framtagning av beslutsunderlag, inköp, service- och underhållsavtal. Du hanterar även försäkringsfrågor, större maskininvesteringar samt bidrar till underlaget för bolaget investeringsbudget.

Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt planera och driva inköpsarbete och som person är du både ansvarsfull och målinriktad. För att lyckas som inköpare på HSB Göta är du av van vid att fatta beslut och trivs med det ansvaret. Vi tror att du förmågan att skapa goda relationer och breda kontaktnät samt att du uppskattar att vara en central person i organisationen.

För rätt person erbjuder HSB Göta en mycket utvecklande tjänst och arbetsplats där du kan få möjlighet att växa.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 4 mars. För mer information kontakta Bo Arberg eller Ellen Segerfeldt på 036-570 11 80


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten