Produktionschef - Wernersson Ost

Wernersson Ost grundades 1930 och är Nordens största ostgrossist. Affärsidén är att köpa in, förädla och marknadsföra ett brett, attraktivt, internationellt profilerat ostsortiment till kunder i Norden och Baltikum. Wernersson Ost AB utgör tillsammans med Färskvarugruppen AB i Jönköping och Wernersson Ost Danmark A/S i Töllöse i Danmark en koncern med ca 100 anställda och en omsättning på 950 MSEK. Bolagets huvudkontor ligger i Ulricehamn, och ingår i den norska mejerikoncernen Tine SA.

www.wernerssonost.se

VEM söker en engagerad Produktionschef till Wernersson Ost. Som produktionschef har du en central roll i bolagets fortsatta utveckling och ansvarar för 40 medarbetare i Ulricehamn samt har ett planeringsansvar för produktionsenheten i Malmö. Du planerar och leder du det dagliga operativa arbetet. Ost är en snabbrörlig konsumentprodukt med korta ledtider vilket ställer höga krav på leveranssäkerhet. Du förväntas att kontinuerligt driva utveckling- och förbättringsarbete för att med hög kvalité möta kundernas förväntningar.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av att arbeta med processutveckling. Du är en van ledare med ett närvarande, aktivt och engagerande ledarskap. Du har en naturlig förmåga att med energi och engagemang stödja, utveckla och motivera dina medarbetare i en säsongsvarierande verksamhet.

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom produktion gärna från process- eller livsmedelsproduktion. Du har en god förståelse för planering samt samordning och kan snabbt ställa om till nya situationer. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo. Tjänsten är placerad i Ulricehamn och du rapporterar till Platschef.

VEM är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Bo Arberg eller Linda Hallgren på 036-570 11 80


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten