Marknadschef - EAB

EAB är ett familjeföretag med verksamhet inom tre olika produktområden: Lagerinredningar, Portar och Stålbyggnader. Företagets huvudkontor, produktion och utveckling ligger i Smålandsstenar och verksamhetens produkter finns representerade över hela världen. Inom koncernen finns även dotterbolag i Finland, Holland, Nordamerika, Norge och Tjeckien. EAB har en stark tillväxt och omsätter idag ca 900 MSEK och har ca 220 anställda. Engagemang, entreprenörsanda, hållbarhet och kundfokus är starka ledord inom koncernen.

www.eab.se

EAB-koncernen fortsätter sin tillväxtresa såväl nationellt som internationellt och söker nu en utvecklingsorienterad och jordnära Marknadschef som vill vidareutveckla marknadskommunikationen. Du har förmågan att kommunicera både internt och externt och förstår värdet av att bygga ett starkt och trovärdigt varumärke på ett affärsmässigt och professionellt sätt.  Tjänsten är ny och du har därmed stora möjligheter att forma den efter dina önskemål.

Som marknadschef har du det övergripande ansvaret för all marknadsföring och kommunikation inom koncernen. Du arbetar nära företagsledningen och blir ett naturligt bollplank i strategi- och planeringsarbete vid framtagning av nya produkter och tjänster. Det blir ditt uppdrag utveckla och implementera en digital marknadsstrategi samt uppdatering av grafisk profil och varumärkesplattform. Du ansvarar för framtagning av marknadsmaterial och säljstöd både nationellt och internationellt, all kommunikation i samband med produktlansering, mässor, event och rekrytering ligger också inom ditt ansvarsområde. I rollen ingår även personalansvar för en marknadsassistent.

För att lyckas i rollen behöver du ha en relevant utbildning samt flerårig erfarenhet av kommersiellt strategiskt arbete inom marknadsföring och kommunikation. Du har stor kunskap inom digital marknadskommunikation och sociala medier. Att använda engelska, i tal och skrift, känns naturligt och bekvämt för dig. Det är meriterande med erfarenhet från ett större internationellt företag. Som person är du kommunikativ med en god förmåga att förmedla information tydligt och enkelt samt är kreativ och kan översätta teknik till kundnytta. Du är prestigelös med en förmåga att etablera och bygga goda relationer på alla nivåer samtidigt som du har ett stort målfokus.

Tjänsten är placerad i Smålandsstenar men då tjänsten även innebär samarbete med dotterbolag inom koncernen kommer det även ingå en del resor. EAB erbjuder dig en intressant roll i en framtidsorienterad koncern med höga ambitioner.  

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast 2018-03-17. För mer information kontakta Lisa Florby eller Bo Arberg på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten