Produktionschef - Thor Ahlgren

Thor Ahlgren AB är ett tillverkande företag inom plåtbearbetningsbranschen, främst inriktat på pressning, stansning och finstansning i automatliner samt laserskärning med CNC-styrd efterbearbetning. Kunderna är ledande europeiska företag inom bl a fordonsindustri, verkstad, inredning, energi och miljö. Thor Ahlgren omsätter ca 85 MSEK och är 35 anställda och finns med försäljning och tillverkning i Skillingaryd och Hook.

www.thorahlgren.se

Thor Ahlgrens fortsatta tillväxt kräver en injektion på ledningsnivå!

Vi söker dig som ska driva och utveckla produktion och personal för att nå utväxling och lönsamhet. En naturlig del av din vardag är att initiera och driva förbättringsarbete, såsom att utveckla flöden, planerings- och tillverkningsprocesser. I rollen ingår ett budget-, resultat-, och personalansvar för ca 25 medarbetare och du rapporterar till VD och förväntas bidra kreativt i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsindustrin eller motsvarande. Som person har du förmågan att utöva ett engagerande, positivt ledarskap och har sedan tidigare drivit framgångsrik utveckling inom produktion/fabrik. Din personlighet präglas av tydlighet, trygghet och ett utpräglat intresse för effektivisering och ledarskap. Thor Ahlgren erbjuder dig en spännande roll med stor påverkan för både din egen och företagets utveckling. Tjänsten är placerad i Skillingaryd.

VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se omgående då urval sker löpande. För mer information kontakta Henrik Hallström eller Martin Gerhardsson på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten