Regionchef - BNI

BNI är ett internationellt företag som grundades 1985. BNIs syfte är förändra sättet världen gör affärer på och att bygga starka nätverksteam där de som går med i ett BNI-team hittar nya kontakter, kunder och affärer. Idag engagerar BNI över 220 000 affärspartners (personer som är med i teamen) världen över och i Sverige finns 2 500 affärspartners indelade i 120 team från Kiruna i norr till Malmö i söder. BNI står för ett välbeprövat koncept som skapar goda förutsättningar för kostnadseffektiv säljtid för affärspartnern.

Läs mer på www.bni.nu

VEM söker dig med stort driv och förmåga att bygga relationer som vill utveckla BNIs verksamhet i Jönköpings län!

I din roll arbetar du självständigt med att initiera, starta och följa upp såväl nya som befintliga nätverk/affärsteam i regionen. Du identifierar intressanta affärspartners och nyckelpersoner i regionen med förmåga att skapa attraktionskraft. Du är ett kontinuerligt stöd till ledningen i respektive team där du bland annat har veckovisa coachningsamtal, följer upp och attraherar besök samt leder, utbildar och inspirerar teamet till att jobba efter BNIs viktigaste kärnvärde – Givers Gain, som präglar hela verksamheten. Till din hjälp har du en tydlig modell och ett framgångsrikt koncept att följa.

Som person är du kommunikativ med en god förmåga att informera på ett enkelt och tydligt sätt samtidigt som du kan entusiasmera människor i ditt nätverk. Du är målfokuserad och med din handlingskraft gillar du att se snabba resultat. Initiera och upprätthålla kontakter är något du motiveras av och för att lyckas i rollen krävs även ett strukturerat arbetssätt med god planering. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning, säljledning och ledarskap. Erfarenhet av att aktiv bygga eller utbilda inom personligt varumärke samt kunskap inom sociala medier är meriterande. Ett väl uppbyggt nätverk i regionen ger dig bra förutsättningar för att lyckas i rollen.

Troligen är du egen företagare och vill komplettera din verksamhet med ytterligare ett uppdrag.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten besvaras dessa av Lisa Florby eller Bo Arberg på 036-570 11 80.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten