Konceptutvecklare/Teknisk Projektledare - Husqvarna Group

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2016 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.

 www.husqvarnagroup.com

VEM söker dig som brinner för konceptutveckling och innovation, är duktig på att driva projekt och vill vara med och påverka Husqvarnas framtidsprodukter! Inom förutvecklingsavdelningen Primary, Concept and Features för elektroniska produkter arbetar man med allt från mindre nya funktioner till helt nya koncept.

I rollen ska du identifiera, starta upp och driva många mindre och en del större externa konceptuella projekt för framtida autonoma system inom Husqvarna. Avdelningen arbetar med forskning vilket innebär att en del av tjänsten består av att hitta externa partners och ny teknologi. Det är en bred roll som sträcker sig från konceptutveckling, projektifiering, identifiering av leverantörer till genomförande och överlämning till internt projekt.  Projekten du kommer driva går parallellt med ordinarie verksamhet för att sedan levereras in till förutvecklingsavdelningen alternativt direkt till R&D beroende på realiserbarhet.

Du är civilingenjör inom datateknik eller motsvarande med flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling från olika R&D-funktioner, gärna från förutveckling. Avdelningen utvecklar produkter bestående av mjukvara, elektronik och mekanik, en bred teknisk kompetens är därför viktigt tillsammans med erfarenhet från både små och stora inbyggda system. Meriterande är erfarenhet från systemdesign, mjukvaruarkitektur samt projektledning. Som person är du lösningsfokuserad med en förmåga att se helheten samtidigt som du är noggrann och organiserad. Du motiveras av förbättringar och utveckling samt att omsätta idéer till verklighet.

I denna rekrytering samarbetar Husqvarna Group med VEM AB som är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 5 maj. För mer information, vänligen kontakta Lisa Florby på 036-570 11 91.


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten