HR Business Partner Operations - Fagerhult Belysning

Fagerhult är ett av Europas ledande belysningsföretag med totalt 3 300 medarbetare i 24 länder. Fagerhult utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. Bolaget erbjuder ett brett utbud av produkter och lösningar som utvecklas med kunskap och insikt om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer. Genom åren har flera starka varumärken adderats till Fagerhult genom förvärv. Fagerhults aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

www.fagerhultgroup.com 

VEM söker en HR Business Partner med inriktning mot produktion till Fagerhult Belysning utanför Habo. Som HRBP arbetar du brett och verksamhetsnära och du förväntas hantera såväl strategiska som operativa arbetsuppgifter. I din roll ansvarar du för arbetet med kompetensförsörjning, värderings och kulturfrågor samt policies och guidelines inom verksamhetsområdet.

Vi söker dig med erfarenhet av kvalificerat HR arbete där du självständigt har fört HR-processer från start till mål. Erfarenhet av att arbeta med eller i tillverkande industri ser vi som grundläggande för att lyckas i denna roll. Vi ser helst att du har adekvat högskolutbildning inom HR/PA, gärna med ekonomisk inriktning. Du har erfarenhet av kollektivavtal och samverkan med fackliga organisationer och din kunskap inom arbetslagstiftning är mycket goda. Kontaktytor med externa samarbetspartners driver du självständigt med ditt affärsdrivna perspektiv för HR frågorna. 

Du är en trygg, tydlig och kommunikativ person med hög integritet och har förmågan att se helheten och kunna prioritera. Du arbetar strukturerat och metodiskt och har en god förmåga att kommunicera och påverka på olika nivåer i en organisation. Ditt bemötande till organisationen präglas av nyfikenhet och av att se hela människan, där du med ett konstruktivt förhållningssätt är mån om alla medarbetares arbetssituation. Din personlighet kännetecknas av din drivkraft, självständighet och din goda kommunikativa förmåga. 

Vi erbjuder dig en nyckelroll inom Operations på Fagerhults Belysning där din plats slutligen blir i Ledningsgrupp Operations. Du kommer att arbeta nära den person du skall ersätta under ca 1 år och succesivt få ta större ansvar. Du ingår i lokala HR teamet med flertalet kollegor och rapporterar till HR Chef Fagerhults Belysning med placering Stockholm. Dina kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är goda, vi ser det som meriterande om du har andra språkkunskaper. Fagerhult Belysning rekryterar med ledorden hållbarhet och mångfald.

VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi arbetar med löpande urval och önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast 13 maj. För mer information kontakta Linda Hallgren på 036-570 11 86


TIPSA EN VÄN


Ansök till tjänsten