Kontakta oss
|
Insikter
VEM - logotype

Vi välkomnar Mats Tidstrand

Vi välkomnar Mats Tidstrand som till sommaren ansluter till oss på VEM som Senior Konsult. Mats har stor erfarenhet av affärsutveckling och försäljning och blir ett starkt tillskott i VEMs fortsatta utveckling.

– Det känns väldigt inspirerande och roligt att börja på VEM. När frågan kom kändes det glasklart och jag accepterade på en gång. Jag gillar VEM och har en god och positiv bild av bolaget. Det är ett etablerat företag med en stark marknadsposition som utför väldigt bra saker för sina kunder. För mig har VEM en ledande position i regionen och har gjort ett strålande jobb genom åren. Därför tycker jag att det ska bli väldigt spännande att få vara med och utveckla VEM.

– Det känns väldigt inspirerande och roligt att börja på VEM. När frågan kom kändes det glasklart och jag accepterade på en gång. Jag gillar VEM och har en god och positiv bild av bolaget. Det är ett etablerat företag med en stark marknadsposition som utför väldigt bra saker för sina kunder. För mig har VEM en ledande position i regionen och har gjort ett strålande jobb genom åren. Därför tycker jag att det ska bli väldigt spännande att få vara med och utveckla VEM.

Kontakta oss