Om oss
|
Vår metod

Vår metod

Vi tar fram rätt kandidat utifrån våra kunders behov och önskemål. I arbetsprocessen använder vi vår långa erfarenhet, noggranna analyser och beprövade tester.

VEM är rätt för dig? Våra tjänster ger dig svar.

Kompetens kan tillsättas och utvärderas på olika sätt.
VEM erbjuder ett flertal tjänster och skräddarsyr lösningar som passar ditt företags behov.

Erfarenhet, nyfikenhet samt ett genuint engagemang

En omorganisation, en oförutsedd händelse eller en ny kund - ert kompetensbehov påverkas av en mängd omständigheter, alla med sina egna ingångsvärden och möjligheter. På VEM skräddarsyr vi våra lösningar utifrån era specifika förutsättningar, detta med hjälp at väl beprövade metoder och verktyg.

Kompetensbaserad rekrytering

Att arbeta kompetensbaserat innebär att vi väljer att se rekryteringen i ett steg längre dvs. inte ”bara” se till vad kandidater har för erfarenhet, utan även värdera vilken potential kandidaten har att lyckas i den nya rollen och i just ert företag.

Vi arbetar med Assesio som testpartner kring kompetensbaserad rekrytering och får därmed tillgång till några av världens främsta urvals- och utvecklingsverktyg.

Läs mer om Assesio här.

Nätverk

VEM har verkat i regionen sedan 2002 och har i och med det ett stort kontaktnät där vi arbetar för att etablera långsiktiga och hållbara relationer.

Vårt kandidatnätverk

Vårt gedigna kandidatnätverk där kandidater har möjlighet att registrera en intresseanmälan, samt som sökande till olika tjänster. Detta nätverk söker vi alltid igenom i samband med nya rekryteringar.

Searchprocessen

Vi har dedikerade researchers som involveras i samtliga av våra rekryteringsprocesser för att genomföra en gedigen research. Beroende på uppdrag tar vi ställning till vilka relevanta verktyg och kanaler som är lämpliga att använda för att leta reda på potentiella kandidater med relevant erfarenhet och kunskap – klassisk headhunting.

"Genom vår kunskap om research i kombination med en djup affärsförståelse kan vi lotsa er rätt i er rekrytering."
Martin Gerhardsson, VEM

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss
Nätverk