Tillsatt - Produktionsdirektör, AJ Produkter

AJ Produkter är företaget som via katalog och webb designar, säljer och levererar varor inom kontors-, lager- och verkstadsinredning med egen produktion av möbler, skåp och hyllor. Sedan 1975 har de levererat inredning och produkter till företag, skolor och idrottsanläggningar i Sverige och utomlands. Huvudkontoret är beläget i Halmstad, under åren har AJ Produkter växt till en koncern och finns idag representerade i 18 länder med 26 bolag, varav två egna fabriker. Totalt har koncernen 700 anställda och en omsättning på 1,4 miljarder SEK. Läs mer på www.ajprodukter.se

VEM söker en Produktionsdirektör med internationell erfarenhet för att leda koncernens produktionsbolag i Slovakien och Polen. I uppdraget kommer du genom ett lokalt närvarande ledarskap bidra till produktionsbolagens och respektive lednings fortsatta utveckling på såväl en strategisk som operativ nivå.

Koncernen har två moderna produktionsanläggningar i Slovakien (tunnplåt) respektive Polen (trä) och operativt drivs respektive enhet av en lokal ledning. I rollen som Produktionsdirektör ansvarar du för att produktionsenheterna kontinuerligt utvecklas och genomför strategiskt rätt investeringar. AJ-koncernen har löpande gjort omfattande investeringar i såväl byggnader som maskinpark för att möjliggöra den fortsatta tillväxten. Ditt uppdrag innefattar att vara den aktiva länken mellan produktionsbolagen och koncernen, vilket förutsätter en kontinuerligt hög närvaro på respektive ort. Du rapporterar till koncernens VD.

Vi söker dig med gedigen industriell erfarenhet från liknande roll med ett internationellt perspektiv. Du är en trygg, kommunikativ och tydlig ledare med förmåga att med entusiasm och hög ambitionsnivå förankra, motivera och utveckla. Detta ställer krav på att du är lösningsorienterad, kommunikativ och analytisk. Vi förutsätter att du är van att leda såväl projekt som processutveckling. Tjänsten kräver flytande engelska i tal och skrift.

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT


rekrytering

När ett företag efterfrågar en chef eller kvalificerad specialist, tar VEM tar fram rätt kandidat till rätt plats. I arbetsprocessen använder vi vår långa erfarenhet, noggranna analyser och beprövade tester.

Läs mer