Tillsatt - Supply Chain Director, Troax

Troax är en världsledande aktör av nätpaneler och finns idag representerat i 31 länder varav 20 med egna säljbolag, och har produktionsanläggningar i Sverige, England, Kina och Italien.Till bygg- och fastighetsmarknaden tillverkas och säljs lägenhetsförråd och låsbara garage. Till industrin tillverkar Troax maskinskydd, förråds- och lagerväggsystem, näthyllor samt rasskydd för pallställ. Totalt är bolaget 400 anställda och omsätter cirka 90 MEUR.

Som Supply Chain Director har du det övergripande ansvaret för att driva, utveckla och optimera hela koncernens försörjningskedja d.v.s. produktion, kundservice, lager och inköp.

Du kommer att arbeta både operativt och på en hög strategisk nivå. Du ansvarar för att driva kostnadseffektiviseringar inom hela Supply Chain kedjan för att kunna konkurrera på den Europeiska marknaden.

I din organisation ingår ca 100 personer varav fem direkt rapporterande, produktionschef, lagerchef, strategiskt inköp m. fl. Du har också det övergripande ansvaret för produktionsverksamheten i England, Italien och Kina. Du rapporterar till VD och ingår i koncernens ledningsgrupp.

Vi söker dig som har en internationell erfarenhet inom inköp och tillverkande industri. Du är en skicklig förhandlare och van vid att driva förändringsfrågor och effektiviseringsprojekt på en strategisk nivå inom produktion, lager och inköp.

Vi tror att du är Civilingenjör eller har motsvarande utbildning/erfarenhet.Din personlighet präglas av tydlighet och en stark drivkraft. Du är kommunikativ och resultatinriktad och du har ett utpräglat intresse för utveckling och ett coachande ledarskap. Koncernspråket är engelska som du måste behärska flytande i tal och skrift.

Tjänsten innebär ca 35 resdagar per år och placeringsort är Hillerstorp. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en stimulerande miljö i en framgångsrik och expansiv koncern.

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT


rekrytering

När ett företag efterfrågar en chef eller kvalificerad specialist, tar VEM tar fram rätt kandidat till rätt plats. I arbetsprocessen använder vi vår långa erfarenhet, noggranna analyser och beprövade tester.

Läs mer