Tillsatt - Produktutvecklingschef, Scandinavian Eyewear

Scandinavian Eyewear är ett genuint svenskt glasögonföretag grundat i Jönköping 1948, som designar, utvecklar och marknadsför kvalitetsglasögon bland annat det egna kärnvarumärket Skaga. Huvudkontoret är placerat i Jönköping. I oktober 2012 förvärvades Scandinavian Eyewear av världens tredje största glasögonföretag Marchon. Detta innebär en fantastisk möjlighet när företagets produktportfölj kompletteras med flera av världens ledande modevarumärken såsom Nike, Calvin Klein, CK och Chloé.

scandinavianeyewear.se

Som produktutvecklingschef ansvarar du för hela utvecklingsprocessen från idé till färdig produkt. Det innebär ett nära samarbete med design och leverantörer i Kina för att säkerställa bästa kvalitet och satta tidsplaner för kollektionernas lansering. Du har en koordinerande roll med Marchons filialer i USA, Hong Kong och Italien. Rollen innebär ett personalansvar för två produktutvecklare och du rapporterar till VD.

Vi tror att du har 3-4 års erfarenhet av produktutveckling och vet att du har förståelse för hela processen. Du har en affärsmässig drivkraft och ett öga för detaljer som gör att du skapar struktur och utvecklar befintliga processer så att ditt produktområde hålls lönsamt och uppfyller marknadens behov.

Du är van att driva och genomföra projekt mot satta mål och deadlines. Vi förutsätter att du har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift samt att du trivs i en internationell miljö. Du är en lagspelare med energi och engagemang som vill nå satta mål tillsammans med dina medarbetare. Tjänsten innebär ca 5-10 utlandsresor per år.

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT


rekrytering

När ett företag efterfrågar en chef eller kvalificerad specialist, tar VEM tar fram rätt kandidat till rätt plats. I arbetsprocessen använder vi vår långa erfarenhet, noggranna analyser och beprövade tester.

Läs mer