Tillsatt - Senior Production Manager, Interim

VEM söker Senior Production Manager till kund. Ditt arbete kommer att bestå av att bygga upp organisationen och individer som är nödvändiga för att få upp fabriken i tid samt garantera en effektiv produktion. Du ansvarar för att din avdelning bygger upp den kompetens som är nödvändig för att vara konkurrenskraftig och möta de uppsatta målen. Vidare har du ansvaret för att driva, utveckla och optimera fabrikens processflöden. Du kommer att arbeta både operativt och på en strategisk nivå. Huvudfokus i rollen är att skapa och utveckla en balanserad produktions-process och säkerställa flöden till bästa möjliga kostnadseffektivitet, för att kunna möta tillväxt- ambitionerna. Andra viktiga områden är att utveckla och implementera standarder, processer, och genomföra förbättringsprogram. Vi förväntar oss att du söker och skapar både interna och externa nätverk för att säkerställa att rätt kompetens och resurser finns tillgängligt.

Vi söker dig som har en teknisk examen. Du är en ledare med gedigen industriell erfarenhet (processindustri) som är van vid att driva förändringsfrågor och effektiviseringsprojekt på en operativ och strategisk nivå. Din personlighet präglas av tydlighet och en stark drivkraft. Du är kommunikativ, resultatinriktad och har ett utpräglat intresse för utveckling. Vi förväntar oss att du har kunskap, vilja och förmåga att hantera människor, samt utveckla ett väl fungerande samarbete både internt och externt. Koncernspråket är engelska som du måste behärska flytande i tal och skrift. Du rapporterar till Platschef.

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT


interim

Ibland uppstår ett tillfälligt behov av en ny chef eller kvalificerad specialist. Orsakerna till det kan variera, men tack vare vårt stora nätverk av erfarna interimkonsulter kan vi snabbt hitta en effektiv lösning.

Läs mer