Ny chef…

VEM har över 20 års erfarenhet av att få fram rätt kandidat till varje uppdragsgivare. Vi vet vilka frågor som ska ställas och vilka analyser som ska göras.

När ditt företag anlitar VEM för att rekrytera en ny chef eller specialist, använder vi erfarenheten och noggrannheten hos våra rekryteringskonsulter. Vi kompletterar det med beprövade tester och urvalsmetoder. Allt för att ni ska få en medarbetare med både rätt kunnande och rätt personlighet för er företagskultur.

Träffa rättÄr det ett annonserat uppdrag, ger vi förslag på annonstext och medieval. Från start till mål får du också all nödvändig information för att kunna överblicka rekryteringens status.

 

parmar_rekrytering

Vår arbetsprocess

VEM:s metodik är en kompetensbaserad rekryteringsprocess, där vi samlar all nödvändig information och gör en analys av er organisation och ert rekryteringsbehov. Vi vet vilka verktyg som behövs för att förstärka och fördjupa en bedömning och vi har ett stort urval av beprövade och granskade tester. Men inga verktyg fungerar utan kompetenta användare.

 

vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan
erbjuda dig en chef eller kvalificerad specialist.

Kontakta oss