Uppdrag
|
Tidigare uppdrag
|
Prenumerera
VEM - logotype

Uppdrag -
din nya karriär startar här.

Vår roll är att överbrygga företagens behov och våra kandidaters kompetens.

Aktuella uppdrag för aktuella kandidater.

Hittar du inte det du söker? Registrera dig i något av våra nätverk så riskerar du inte att missa din nästa utmaning.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Aktuella Uppdrag

Produktionschef

|

Geji Industri AB

Sista ansökningsdag:
2023-05-04
199

Vill du bli en nyckelperson i en spännande tillväxtfas för ett företag som servar teknikintensiva kunder i internationell framkant? I så fall kan rollen som produktionschef på GeJi vara din nästa karriärmöjlighet.  

Regionchef till stabilt och anrikt fastighetsbolag

|

CA Fastigheter AB

Sista ansökningsdag:
2023-05-31
199

VEM söker en Regionchef till Jönköping för CA Fastigheter som med stort engagemang vill vara med och bidra till fortsatt utveckling och tillväxt av verksamheten.

Service & Support Coordinator

|

Coloreel Group AB (publ)

Sista ansökningsdag:
2023-06-10
215

VEM söker dig som vill etablera samt utveckla rollen som Service & Support Coordinator på Coloreel som befinner sig på en spännande tillväxtresa.

VD

|

Nimex Group AB

Sista ansökningsdag:
2023-06-03
199

VEM söker en affärsorienterad VD som med stort engagemang och handlingskraft skall leda och utveckla Nimex Group för att uppnå bolagets stora framtida potential!

Teknisk projektledare/Application Engineer

|

Vibracoustic

Sista ansökningsdag:
2023-04-22
215

Till Vibracoustic söker VEM dig som vill vara med och utveckla lösningar till framtidens bilar i en projektledande roll!

Business Controller

|

Infobric

Sista ansökningsdag:
2023-05-31
215

Har du intresse för verksamhetsstyrning, analys samt affärsutveckling och vill ha ett utmanade arbete inom en innovativ och växande koncern? Då får du inte missa tjänsten hos Infobric som Business Controller vilket innebär en spännande resa mot framtiden.

Operations Director

|

Konfidentiell

Sista ansökningsdag:
2023-06-17
199

VEM söker en Operations Director till ett branschledande bolag som med ett starkt ledarskap och affärsmässighet ska leda och utveckla produktionen.

Produktionschef

|

Pipelife

Sista ansökningsdag:
2023-04-20
199

Pipelife Sverige står inför en spännande framtid med högt satta framtida målsättningar. Till deras enhet i Ljung söker VEM en utvecklingsinriktad Produktionschef!

Team Manager Engineering Services

|

Etteplan

Sista ansökningsdag:
2023-04-08
199

VEM söker dig som brinner för kundorienterat arbete och ledarskap och som vill vara med på Etteplans stora utvecklingsresa. Som Team Manager kommer du att vara en nyckelperson i att möjliggöra tillväxtplanen inom prioriterade kompetensområden.

Mjukvaruchef

|

Coloreel Group AB (publ)

Sista ansökningsdag:
2023-03-24
199

Vill du bli en nyckelperson bakom att tekniskt befästa lanseringen av en innovation på en global marknad och samtidigt fortsätta utveckla nya programvaror och produkter. I så fall kan rollen som Mjukvaruchef för innovativa Coloreel vara en ypperlig tjänst för just dig!

Lead Engineer-Mjukvarutestning

|

Coloreel Group AB (publ)

Sista ansökningsdag:
2023-03-24
215

Vill du jobba med mjukvarutestning för en unik och tekniskt mångfacetterad samt marknadsrevolutionerande produkt på ett företag som befinner sig i en spännande lanseringsfas? I så fall kan detta vara en intressant roll och karriärsutvecklingsmöjlighet för just dig!

Establishment Manager LCA Sweden

|

Etteplan

Sista ansökningsdag:
2023-03-30
199

Vi söker dig som drivs av verksamhetsutveckling och kundnytta som vill etablera och vidareutveckla ett strategiskt prioriterat kompetensområde inom ett globalt ledande företag som verkar i teknikens framkant.