VEM - logotype

Rekrytering -Hos VEM finns er nästa chef!

Rätt organisation kan ta företaget framåt.
VEM vet hur du får rätt kandidat till den roll ni söker.

Rätt kandidat till varje uppdragsgivare.

Vi har över 20 års erfarenhet av chefsrekrytering och en djupgående kunskap kring vilka frågor som ska ställas och analyser som bör göras. För oss kommer varje uppdrag med sina egna specifika utmaningar.

Rekrytering – det viktigaste valet.

När ditt företag anlitar VEM för att rekrytera en ny chef använder vi erfarenheten och noggrannheten hos våra rekryteringskonsulter. Vi kompletterar det med beprövade tester och kompetensbaserat arbetssätt. Allt för att ni ska få en medarbetare med både rätt kunnande, rätt potential och rätt personlighet för er företagskultur.

Vikten av närvaro

När det handlar om att etablera förtroende och förståelse i såväl nätverk som företag finns det få saker som är lika viktiga som närvaro. Vår kunskap om den region vi arbetar i och de starka kompetenser som utvecklas här ger oss optimala förutsättningar att snabbt hitta fram till lösningar för våra kunders behov. Från start till mål får du all nödvändig information för att kunna överblicka rekryteringens status och känna dig trygg.

Rätt management

Vad är rätt ledning? Tillsammans med oss inleder vi alla uppdrag med att gemensamt belysa våra kunders behov, framtida utmaningar och önskade utveckling. Vi besöker Ert företag och träffar ett flertal olika intressenter för att vi ska bilda oss en uppfattning om tjänsten, viktiga kompetenser, verksamheten och företagskulturen. På så sätt undviker vi eventuella fallgropar och kan tydliggöra vilka förmågor de kandidater vi senare presenterar ska besitta för att ta er till nästa nivå.

Våra styrkor:

 • Lång erfarenhet av olika typer av verksamheter
 • Gedigen verksamhetsförståelse
 • Konsulterande och rannsakande
 • Kompetensbaserat arbetssätt
 • Kompletterar vår erfarenhet med tester 
 • Engagemang
"Vi hjälper er att identifiera potential, förmåga och kapacitet istället för att enbart titta i backspegeln och fokusera på tidigare erfarenheter."
Eva Dehn Eriksson, VEM

Executive Search

Det finns ibland flera anledningar till att välja Executive Search, ett så kallat tyst uppdrag. När vi handplockar kompetens via konfidentiella kanaler och väl utvecklade nätverk. Vissa gånger passar det helt enkelt mycket bättre än att gå ut offentligt med en annons. Här har vi stor användning av vårt breda nätverk och vår förmåga till en aktiv search.

Precis som vid en traditionell rekrytering, utvärderar vi ditt företag och hittar tillsammans med dig de kriterier som är nödvändiga för tjänsten. Därefter tar vi kontakt med de vi tror kan passa det ni söker, givetvis utan att säga för vilket bolag vi söker för. Som ett komplement kan det ibland passa att även annonsera ut tjänsten, men även då utan att nämna vilket bolag det handlar om.

Searchprocess

Vi har en väl utvecklad och framgångsrik searchprocess. Våra dedikerade researchers involveras i samtliga av våra rekryteringsprocesser. De kartlägger potentiella kandidater och tar kontakt med de profiler som är intressanta för uppdraget. Vi genomför en bred search både i och utanför vårt nätverk.

Tystnadsplikt

Förhållandet mellan er som uppdragsgivare och VEM grundar sig i ömsesidig lojalitet och ömsesidigt förtroende. Vi har fullständig diskretion rörande uppdragsgivarens angelägenheter såsom omorganisationer och affärsplaner.

Stegen till rätt kandidat

 • Kravprofil
 • Annonsering
 • Executive Search
 • 1:a intervjuer
 • Tester
 • Kompetensbaserade intervjuer
 • Referenser
 • Kandidatpresentation
Aktuella uppdrag

Department Manager Engineering Solutions

|

Etteplan

Sista ansökningsdag:
January 26, 2024

VEM söker dig som brinner för kundorienterat arbete och ledarskap och som vill vara med på Etteplans framåtriktade utvecklingsresa. Som Departement Manager kommer du att vara en nyckelperson i att möjliggöra tillväxtplanen inom Engineering Solutions South.

Produktionschef

|

Konfidentiell

Sista ansökningsdag:
December 16, 2023

Till vår kund i Jönköpingsregionen söker vi en erfaren och engagerande Produktionschef med tekniskt intresse som drivs av att leda förbättringar och skapa framgångsrika resultat.

Affärsområdeschef Components

|

Borga Plåt AB

Sista ansökningsdag:
December 31, 2023

Till Borga Plåt AB söker VEM en Affärsområdeschef som med kunden i fokus ska ta byggproduktaffären och Borgas varumärke till nästa nivå.

Regionchef till stabila och anrika CA Fastigheter

|

CA Fastigheter AB

Sista ansökningsdag:
January 31, 2024

VEM söker en Regionchef till Kalmar för CA Fastigheter som med stort engagemang vill vara med och förvalta framtiden.

Inköpschef

|

Konfidentiell

Sista ansökningsdag:
February 13, 2024

Till vår kund i GGVV-området söker VEM en strukturerad och engagerad Inköpschef!

Försäljningschef

|

Konfidentiell

Sista ansökningsdag:
February 7, 2024

VEM söker en affärsmässig Försäljningschef som ska ansvara för att vidareutveckla och bygga försäljningsorganisationen hos vår kund i GGVV-området!

Interim Hälsa- och Säkerhetschef

|

Konfidentiell

Sista ansökningsdag:
December 23, 2023

Till vår kund i Jönköpingsregionen söker VEM en Interim Hälsa- och Säkerhetschef!

Redovisningskonsulter

|

VALIDI

Sista ansökningsdag:
December 8, 2023

VALIDI är den nya tidens redovisningsbyrå som nu är på väg in i en spännande tillväxtresa. VEM söker dig som vill utvecklas tillsammans med VALIDI och bemöta marknadens efterfrågan på en modern, digitaliserad och värdeskapande redovisningsbyrå.

Registrera dig i vårt kandidatnätverk

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss