VEM - logotype

Rekrytering -Hos VEM finns er nästa chef!

Rätt organisation kan ta företaget framåt.
VEM vet hur du får rätt kandidat till den roll ni söker.

Rätt kandidat till varje uppdragsgivare.

Vi har över 20 års erfarenhet av chefs- och managmentrekrytering och en djupgående kunskap kring vilka frågor som ska ställas och analyser som bör göras. För oss kommer varje uppdrag med sina egna specifika utmaningar.

När ditt företag anlitar VEM för att rekrytera en ny chef använder vi erfarenheten och noggrannheten hos våra rekryteringskonsulter. Vi kompletterar det med beprövade tester och kompetensbaserat arbetssätt. Allt för att ni ska få en medarbetare med både rätt kunnande, rätt potential och rätt personlighet för er företagskultur.

Vikten av närvaro

När det handlar om att etablera förtroende och förståelse i såväl nätverk som företag finns det få saker som är lika viktiga som närvaro. Vår kunskap om den region vi arbetar i och de starka kompetenser som utvecklas här ger oss optimala förutsättningar att snabbt hitta fram till lösningar för våra kunders behov. Från start till mål får du all nödvändig information för att kunna överblicka rekryteringens status och känna dig trygg.

Rätt management

Vad är rätt ledning? Tillsammans med oss inleder vi alla uppdrag med att gemensamt belysa våra kunders behov, framtida utmaningar och önskade utveckling. Vi besöker Ert företag och träffar ett flertal olika intressenter för att vi ska bilda oss en uppfattning om tjänsten, viktiga kompetenser, verksamheten och företagskulturen. På så sätt undviker vi eventuella fallgropar och kan tydliggöra vilka förmågor de kandidater vi senare presenterar ska besitta för att ta er till nästa nivå.

Våra styrkor:

 • Lång erfarenhet av olika typer av verksamheter
 • Gedigen verksamhetsförståelse
 • Konsulterande och rannsakande
 • Kompetensbaserat arbetssätt
 • Kompletterar vår erfarenhet med tester 
 • Engagemang
"Vi hjälper er att identifiera potential, förmåga och kapacitet istället för att enbart titta i backspegeln och fokusera på tidigare erfarenheter."
Eva Dehn Eriksson, VEM

Executive Search

Det finns ibland flera anledningar till att välja Executive Search, ett så kallat tyst uppdrag. När vi handplockar kompetens via konfidentiella kanaler och väl utvecklade nätverk. Vissa gånger passar det helt enkelt mycket bättre än att gå ut offentligt med en annons. Här har vi stor användning av vårt breda nätverk och vår förmåga till en aktiv search.

Precis som vid en traditionell rekrytering, utvärderar vi ditt företag och hittar tillsammans med dig de kriterier som är nödvändiga för tjänsten. Därefter tar vi kontakt med de vi tror kan passa det ni söker, givetvis utan att säga för vilket bolag vi söker för. Som ett komplement kan det ibland passa att även annonsera ut tjänsten, men även då utan att nämna vilket bolag det handlar om.

Searchprocess

Vi har en väl utvecklad och framgångsrik searchprocess. Våra dedikerade researchers involveras i samtliga av våra rekryteringsprocesser. De kartlägger potentiella kandidater och tar kontakt med de profiler som är intressanta för uppdraget. Vi genomför en bred search både i och utanför vårt nätverk.

Tystnadsplikt

Förhållandet mellan er som uppdragsgivare och VEM grundar sig i ömsesidig lojalitet och ömsesidigt förtroende. Vi har fullständig diskretion rörande uppdragsgivarens angelägenheter såsom omorganisationer och affärsplaner.

Stegen till rätt kandidat

 • Kravprofil
 • Annonsering
 • Executive Search
 • 1:a intervjuer
 • Tester
 • Kompetensbaserade intervjuer
 • Referenser
 • Kandidatpresentation
Aktuella uppdrag

Teamledare och/eller Lead Engineer

|

Husqvarna Group

Sista ansökningsdag:
July 7, 2023

Här får du möjligheten att kombinera och realisera moderna elektrifieringstekniktrender med nyutveckling av banbrytande världsledande produkter med allt mindre miljöpåverkan.

Sales Solution Lead

|

Helukabel

Sista ansökningsdag:
July 6, 2023

VEM söker en utvecklingsinriktad Sales Solution Lead som blir en avgörande nyckelpersonperson för att åstadkomma den aggressiva tillväxtplan Helukabel står inför.

Software Architect och/eller Lead Engineer Embedded Systems

|

Husqvarna Group

Sista ansökningsdag:
July 7, 2023

Här får du möjligheten att kombinera och realisera moderna elektrifieringstekniktrender med nyutveckling av banbrytande världsledande produkter med allt mindre miljöpåverkan.

VD

|

Science Park Jönköping AB

Sista ansökningsdag:
August 12, 2023

Till rollen som VD söker vi nu en passionerad och modig ledare som brinner för att med innovation som verktyg skapa en positiv förändring inom näringsliv och samhälle.

Commodity Manager

|

Husqvarna Group

Sista ansökningsdag:
July 8, 2023

Husqvarna söker en Commodity Manager med kunskaper inom textil som ska driva och utveckla strategin för ett kommersiellt och hållbart inköp inom produktkategorin Personal Protection Equipment.

Chef Teknisk fastighetsförvaltning

|

CA Fastigheter AB

Sista ansökningsdag:
June 30, 2023

CA Fastigheter söker till regionkontoret i Borås en chef för teknisk fastighetsförvaltning som med stort engagemang vill leda, driva och vidareutveckla det befintliga fastighetsbeståndet.

ERP-konsulter

|

xperitus

Sista ansökningsdag:
June 30, 2023

Vill du arbeta i en nyckelroll i ett välmående företag som precis påbörjat en spännande tillväxtresa? På xperitus arbetar de tillsammans för att förstå deras kunders affärsmässiga utmaningar och leverera de bästa lösningarna.

Sälj- och Marknadschef

|

Arcos Hydraulik

Sista ansökningsdag:
July 1, 2023

Arcos Hydraulik söker en Sälj- och Marknadschef som ska leda och utveckla verksamhetens strategiska försäljnings- och marknadsarbete i Norden och framöver även andra marknader.

Försäljningschef Företag Försäkring

|

Länsförsäkring Kronoberg

Sista ansökningsdag:
June 30, 2023

Vill du vara med att utveckla företagsaffären inom Försäkring i ett kundägt bolag som genomsyras av en tydlig värdegrund, där kundupplevelsen är viktigast och utmärker Länsförsäkring Kronobergs välkända varumärke.

Registrera dig i vårt kandidatnätverk

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss