VEM - logotype

Rekrytering -Hos VEM finns er nästa chef!

Rätt organisation kan ta företaget framåt.
VEM vet hur du får rätt kandidat till den roll ni söker.

Rätt kandidat till varje uppdragsgivare.

Vi har över 20 års erfarenhet av chefsrekrytering och en djupgående kunskap kring vilka frågor som ska ställas och analyser som bör göras. För oss kommer varje uppdrag med sina egna specifika utmaningar.

Rekrytering – det viktigaste valet.

När ditt företag anlitar VEM för att rekrytera en ny chef använder vi erfarenheten och noggrannheten hos våra rekryteringskonsulter. Vi kompletterar det med beprövade tester och kompetensbaserat arbetssätt. Allt för att ni ska få en medarbetare med både rätt kunnande, rätt potential och rätt personlighet för er företagskultur.

Vikten av närvaro

När det handlar om att etablera förtroende och förståelse i såväl nätverk som företag finns det få saker som är lika viktiga som närvaro. Vår kunskap om den region vi arbetar i och de starka kompetenser som utvecklas här ger oss optimala förutsättningar att snabbt hitta fram till lösningar för våra kunders behov. Från start till mål får du all nödvändig information för att kunna överblicka rekryteringens status och känna dig trygg.

Rätt management

Vad är rätt ledning? Tillsammans med oss inleder vi alla uppdrag med att gemensamt belysa våra kunders behov, framtida utmaningar och önskade utveckling. Vi besöker Ert företag och träffar ett flertal olika intressenter för att vi ska bilda oss en uppfattning om tjänsten, viktiga kompetenser, verksamheten och företagskulturen. På så sätt undviker vi eventuella fallgropar och kan tydliggöra vilka förmågor de kandidater vi senare presenterar ska besitta för att ta er till nästa nivå.

Våra styrkor:

 • Lång erfarenhet av olika typer av verksamheter
 • Gedigen verksamhetsförståelse
 • Konsulterande och rannsakande
 • Kompetensbaserat arbetssätt
 • Kompletterar vår erfarenhet med tester 
 • Engagemang
"Vi hjälper er att identifiera potential, förmåga och kapacitet istället för att enbart titta i backspegeln och fokusera på tidigare erfarenheter."
Eva Dehn Eriksson, VEM

Executive Search

Det finns ibland flera anledningar till att välja Executive Search, ett så kallat tyst uppdrag. När vi handplockar kompetens via konfidentiella kanaler och väl utvecklade nätverk. Vissa gånger passar det helt enkelt mycket bättre än att gå ut offentligt med en annons. Här har vi stor användning av vårt breda nätverk och vår förmåga till en aktiv search.

Precis som vid en traditionell rekrytering, utvärderar vi ditt företag och hittar tillsammans med dig de kriterier som är nödvändiga för tjänsten. Därefter tar vi kontakt med de vi tror kan passa det ni söker, givetvis utan att säga för vilket bolag vi söker för. Som ett komplement kan det ibland passa att även annonsera ut tjänsten, men även då utan att nämna vilket bolag det handlar om.

Searchprocess

Vi har en väl utvecklad och framgångsrik searchprocess. Våra dedikerade researchers involveras i samtliga av våra rekryteringsprocesser. De kartlägger potentiella kandidater och tar kontakt med de profiler som är intressanta för uppdraget. Vi genomför en bred search både i och utanför vårt nätverk.

Tystnadsplikt

Förhållandet mellan er som uppdragsgivare och VEM grundar sig i ömsesidig lojalitet och ömsesidigt förtroende. Vi har fullständig diskretion rörande uppdragsgivarens angelägenheter såsom omorganisationer och affärsplaner.

Stegen till rätt kandidat

 • Kravprofil
 • Annonsering
 • Executive Search
 • 1:a intervjuer
 • Tester
 • Kompetensbaserade intervjuer
 • Referenser
 • Kandidatpresentation
Aktuella uppdrag

Affärsområdeschef Byggprojekt

|

CA Fastigheter AB

Sista ansökningsdag:
June 30, 2024

Vill du vara med och utveckla framtidens samhällen med ett anrikt företag inom fastighetsbranschen? CA Fastigheter söker nu en erfaren Affärsområdeschef Byggprojekt till sitt huvudkontor.

Interim Redovisningsekonom

|

Konfidentiell

Sista ansökningsdag:
May 3, 2024

VEM söker för kunds räkning en erfaren Interim Senior Redovisningsekonom för ett längre heltidsuppdraguppdrag i Gnosjö-området. 

Operations Manager Shared Service

|

BDO AB

Sista ansökningsdag:
May 30, 2024

VEM söker en kreativ och driven ledare med förmåga att utveckla både medarbetare och verksamhet till att etablera BDO:s framtida Shared Service-verksamhet i Jönköping.

Erfarna Ekonomer

|

VET VEM VEM DU ÄR?

Sista ansökningsdag:
June 1, 2024

Vi vill förstärka vårt nätverk av erfarna ekonomer inför kommande rekryteringar och interimsuppdrag.

Redovisningskonsult

|

VALIDI

Sista ansökningsdag:
May 30, 2024

VEM söker en Redovisningskonsult till VALIDI i Växjö, den nya tidens redovisnings- och verksamhetskonsult.

Redovisningskonsult

|

VALIDI

Sista ansökningsdag:
May 1, 2024

Är du intresserad av siffror, affärer och att samarbeta med människor? VALIDI, den nya tidens redovisnings- och verksamhetskonsult, söker nu en skicklig Redovisningskonsult för våra kontor i Jönköping och Anderstorp.

Category Product Manager

|

Kinnarps

Sista ansökningsdag:
June 1, 2024

Kinnarps växer och söker en Category Product Manager som vill ta ett övergripande ansvar för en utav Kinnarps viktigaste produktkategorier Mötesrum.

Registrera dig i vårt kandidatnätverk

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss