Om oss
|
Insikter
|
Referenscase
VEM - logotype

Vem är VEM?

Vi är specialister på Chefsrekrytering och Interim Management.

Om VEM - Varför vi heter som vi gör.

Att hitta rätt personer till företaget är den mest väsentliga uppgiften som du kan ställas inför. Mål, visioner och utveckling tar sin början först när det är avklarat. Det är också en förklaring till att vi heter som vi gör – för att vi anser att vem är viktigare än vad.

Erfarenhet, nyfikenhet och ett genuint engagemang

Sedan starten 2002 har VEM varit ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. I över 20 års tid har vi varit en partner som vägleder våra uppdragsgivare i den förändring som en rekryteringsprocess innebär.

Det viktigaste uppdraget för oss är, och kommer alltid att vara, att hitta rätt person för er verksamhet att kunna möta dagens och framtidens utmaningar. Och för oss är inte det någon quick fix. Vi tar oss an detta uppdrag med långsiktighet, professionalism och kvalitet som ledord. Med vår långa erfarenhet av chefsrekrytering kan vi med stolthet säga att vi framgångsrikt har utvecklat ett arbetssätt där ni som kund kan vara trygga i den kvalitetssäkring våra konsulter genomför och tar ansvar för. Vilket leder till att de kandidater som ni står inför att välja är rätt utifrån era nuvarande och framtida behov.

Vi finns med kontor i Jönköping, Värnamo och Växjö och våra uppdragsgivare verkar inom ett brett spektrum av branscher och är allt ifrån det mindre lokala företaget, till den multinationella koncernen.

Utmaningar idag och imorgon

Vad finns det för utmaningar i tjänsten och i företaget
idag och hur ser ni som kund på er utveckling de kommande åren? Kommer bolaget och tjänsten att ha samma utmaningar framåt? Kan det vara så att vi behöver leta efter en annan profil för tjänsten för att möta morgondagens utmaningar? För oss är detta kunskap som är helt nödvändig att känna till om rekryteringen ska bli optimal. En felrekrytering kan bli extremt kostsamt för ert företag och ni kommer inte att hitta den chef ni söker om ni inte vet vad ni letar efter!

Vi är ihärdiga – ger oss inte innan vi träffar rätt.

"Vårt kompetensbaserade arbetssätt, vår gedigna erfarenhet av rekrytering av ledande befattningar, samt breda verksamhetsförståelse säkerställer att vi hittar rätt person till ert företag och era framtida utmaningar."
Lisa Florby, VEM

Chefsrekrytering

När en chef ska rekryteras finns det många olika faktorer att ta ställning till, det har en stor betydelse för verksamheten och ska hanteras med respekt. Det allra viktigaste steget är att identifiera det faktiska behovet - här kan vi med vår erfarenhet och engagemang hjälpa er. Vi på VEM har en gedigen erfarenhet av att förstå och sätta oss in i olika verksamheter och konsulterar er igenom denna process för att gemensamt identifiera vilken profil som kan möta Era behov och bidra till dagens, men självklart även framtidens utmaningar. Vi har ett stort engagemang för både våra kunder och kandidater och vill bidra med ett mervärde genom att våga utmana och vara konsultativa – allt för att ni ska lyckas hitta rätt.

Vision

VEM skall vara den mest respekterade partnern som kunder och kandidater väljer när tjänster på ledningsnivå ska tillsättas.

Kundlöfte

Rätt kompetens är en kritisk faktor och avgörande för att nå era mål och skapa framgång. VEM lägger stor vikt vid att förstå er affär och era utmaningar, för att leverera den optimala kompetensen. Just därför tar VEM aldrig några genvägar!

Vårt kandidatnätverk

Tack vare att vi har verkat i regionen sedan 2002 har vi etablerat ett gediget kandidatnätverk med långsiktiga och hållbara relationer med relevanta och aktuella kandidater.

Searchprocessen

Vi har dedikerade researchers som involveras i samtliga av våra rekryteringsprocesser för att genomföra en grundlig research, både i och utanför vårt omfattande nätverk. Beroende på uppdrag tar vi ställning till vilka relevanta verktyg och kanaler som är lämpliga att använda för att leta reda på potentiella kandidater med relevant erfarenhet och kunskap.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss