Om oss
|
Vår metod

Rätt kompetens men VEM ser skillnaden!

Vi är specialister på rekrytering inom management, interim och styrelse.

Om VEM - Varför vi heter som vi gör.

Att hitta rätt personer till företaget är den mest väsentliga uppgiften som du kan ställas inför. Mål, visioner och utveckling tar sin början först när det är avklarat. Det är också en förklaring till att vi heter som vi gör – för att vi anser att vem är viktigare än vad.

Erfarenhet, nyfikenhet och ett genuint engagemang

Sedan starten 2002 har VEM varit ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. 

Våra uppdragsgivare är allt ifrån det mindre lokala företaget, till den multinationella koncernen.

Uppriktighet är nyckeln

Vi har ett stort engagemang för både våra kunder och för våra kandidater.

Vi vill bidra med ett mervärde till våra kunder genom att vara konsultativa och ärliga. Vi vill hjälpa företagen att lyckas, därför utmanar vi gärna våra kunder i att tänka nytt.

Utmaningar idag och imorgon

Vad finns det för utmaningar i tjänsten och i företaget idag och hur ser kunden på sin utveckling de kommande åren? Kommer bolaget och tjänsten att ha samma utmaningar framåt? Kan det vara så att vi behöver leta efter en annan profil för tjänsten för att möta morgondagens utmaningar? För oss är detta kunskap som är helt nödvändig att känna till om rekryteringen ska bli optimal.

Vi är ihärdiga – ger oss inte innan vi träffar rätt. Vårt breda kontaktnät och kunskap om regionen ger oss verktygen för en effektiv process.

"Vårt kompetensbaserade arbetssätt, vår gedigna erfarenhet av rekrytering av ledande befattningar, samt breda verksamhetsförståelse säkerställer att vi hittar rätt person till ert företag och era framtida utmaningar."
Bo Arberg, VEM

Historia

VEM startade 2002 i Småland. Det för med sig ett arv om att göra vårt arbete på ett enkelt sätt och med hög kvalitet. Vi har alltid drivits av stark entreprenörsanda och är idag till stora delar personalägt, vilket borgar för starkt engagemang och vilja att leverera och utvecklas.

Mål/Vision

VEM´s mål är att vara en premiumaktör och den mest respekterade partnern som kunder och kandidater väljer vid kompetensförsörjning på ledningsnivå.

Hand in Hand

VEM har under två års tid varit bydonator genom organisationen Hand i Hand. Det innebär att vi finansiellt stöttat en indisk by att lyfta sig ur fattigdom. Hand in Hand koordinerar insatser som drastiskt förbättrar människors livsvillkor och bidrar till bestående resultat.

Verksamheten i Indien inkluderar hälsa, demokrati och IT, utbildning och sophantering. Allt för att skapa bättre livsvillkor för de fattiga. De fokuserar särskilt på kvinnor och ungdomar, eftersom de är mest utsatta. Hand in Hand i Indien arbetar aktivt mot barnarbete, mer än 1 139 barnvänliga byar har skapats där barnens rätt sätts i fokus. I takt med att kvinnor stärks i egenföretagande och familjen får en inkomst, minskar risken för barnarbete. Fler barn kan gå i skolan, vilket kan bryta kedjan och risken för att fattigdom ärvs i nästa generation.

VEM´s värderingar

Resultatorienterade

Vi driver mot resultat i affärer och dialoger.

Vi agerar proaktivt i processer och i search.

Vi agerar affärsfokuserat och rådgivande för att skapa värden.

Alla medarbetare kan och ska bidra med resultatskapande arbete.

Engagerade

Vi är engagerade och anstränger oss för att bidra med kunskaper, ideér och drivkraft gentemot kunder, konsulter och kandidater.

Vår företagskultur skapar ett naturligt engagemang för affär och utveckling.

Vi tar ansvar och skapar värde hos kunder, konsulter och kandidater.

Nyfikna

Vi är nyfikna på omvärlden, kandidater och konsulter.

Vi har ett utvecklingsorienterat förhållningssätt och är lösningsorienterade.

Vi följer omvärldstrender och värderar nyfiket vad som sker och försöker ligga steget före – internt och externt.

Vi ska vara i framkant, oavsett om det gäller processer, tester, verktyg eller affärsmodeller.

Vi ska aktivt söka inspiration och idéer från olika intressenter med olika perspektiv.

Stolta

Vi känner en stolthet för vad vi åstadkommer, vår organisation och vårt varumärke.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan erbjuda dig en chef eller kvalificerad specialist.

Kontakta oss
Nätverk