Aktuella uppdrag
|
Tidigare uppdrag
|
Prenumerera

Uppdrag -
din nya karriär startar här.

Vår roll är att överbrygga företagens behov och våra kandidaters kompetens.

Våra kandidater är drivna, målmedvetna och ofta med en hög kompetens. Att hitta rätt matchning och position är också att tillföra samhällsnytta i ordets verkliga mening.

Aktuella uppdrag för aktuella kandidater.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Aktuella Uppdrag

Ekonomidirektör

|

Jönköping University

Sista ansökningsdag:
2020-10-29
199

Välkommen till ett spännande och utmanande uppdrag som Ekonomidirektör vid Jönköping University. Här får du möjlighet att bidra till utvecklingen på ett modernt lärosäte som kännetecknas av internationalisering och entreprenörsanda.

HR Business Partner

|

Care of Sweden

Sista ansökningsdag:
2020-10-29
215

Care of Sweden befinner sig på en spännande utvecklingsresa och söker nu en HR Business Partner som skall etablera, driva och utveckla verksamhetens strategiska och operativa HR-arbete.

Area Sales Manager

|

Sjöborgs Maskin

Sista ansökningsdag:
2020-10-29
199

Sjöborgs Maskin AB expanderar och söker dig som brinner för att göra affärer och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du blir en nyckelperson för att möjliggöra stark tillväxt i ett framtidsorienterat företag.

CFO

|

Herenco

Sista ansökningsdag:
2020-10-29
199

VEM söker en verksamhets- och affärsorienterad CFO till Herenco AB. Verksamheten är en betydande del av Herenco-koncernen och omfattar såväl Emballator-gruppen som Pacs-On.

Team Manager

|

Etteplan

Sista ansökningsdag:
2020-10-29
215

Brinner du för kundorienterat arbete och ledarskap? Vill du vara med på Etteplans stora utvecklingsresa och ha en nyckelroll i deras tillväxt? Då kanske du är Etteplans nya Team Manager i Stockholm.

Nätverk