Interim Management
|
Bli interimkonsult
VEM - logotype

Bli interimskonsult

Frihet att välja själv

Som konsult hos oss erbjuds du utmanande karriärmöjligheter hos attraktiva uppdragsgivare i olika branscher.

Stor frihetsgrad och varierande uppdrag.

Varierande och utvecklande uppdrag

Att arbeta som interimskonsult innebär att du ges möjlighet till varierande uppdrag och att verka i olika verksamheter, kulturer och organisationer. Uppdragen är ofta väl definierade och avgränsade där du som konsult får möjlighet att bidra med din erfarenhet och kompetens. Ofta kan du tack vare din bakgrund även bidra med nya perspektiv och affärsmöjligheter som företaget själv inte identifierat.

Påverka din och företagets utveckling

Att arbeta som konsult kräver att du har god erfarenhet och hög kompetens inom ditt arbetsområde och att du har förmågan att snabbt anpassa dig till nya miljöer. Du behöver vara prestigelös och vilja vara med och påverka både företagets och din egen utveckling. För att på kort tid skapa framgångsrika resultat är ett intresse för människor och en förmåga att snabbt bygga tillit och skapa relation av stor vikt.

Som konsult får du stor erfarenhet, personlig utveckling och kan bredda din kompetens inom olika områden och branscher. 

Elin Elmeke
036-570 11 93
elin.elmeke@vem.se
Mats Tidstrand
036-570 11 83
mats.tidstrand@vem.se

Konsult hos VEM

På VEM har vi många och djupa kundrelationer som upparbetats under lång tid. Detta innebär förutom möjlighet till varierande och utvecklande uppdrag, även att vi kan säkerställa att de uppdrag vi tar in erbjuder hög kvalitet.

Som konsult hos oss kan du utvecklas på betydande befattningar hos företag inom vårt stora och ständigt expanderande nätverk. Med flertalet konsulter som verkar i motsvarande roller får du möjlighet till nätverkande och erfarenhetsutbyte. För att främja detta anordnar vi olika aktiviteter och nätverksträffar.

Bli Interimskonsult

Som Interimskonsult hos VEM har du friheten att välja de uppdrag som passar dig och där du känner att det finns utveckling. Vi strävar efter att erbjuda uppdrag där det finns engagemang och ambition och där du kan göra skillnad. Kontakta oss eller gå med i vårt nätverk!

Referensuppdrag inom interim management
VD
Ekonomichef
Produktionschef
IT-chef
Verksamhetschef
HR-chef
HR Business Partner
Flödeschef
Kvalitetschef
Aktuella Interimsuppdrag

Interim Redovisningsekonom

|

Konfidentiell

Sista ansökningsdag:
May 3, 2024

VEM söker för kunds räkning en erfaren Interim Senior Redovisningsekonom för ett längre heltidsuppdraguppdrag i Gnosjö-området. 

Interim Kvalitetschef

|

Konfidentiell

Sista ansökningsdag:
March 21, 2024

VEM söker för kunds räkning en Interim Kvalitetschef för ett längre heltidsuppdrag inom Värnamoregionen.

Flertalet av våra interimsuppdrag tillsätts utan annonsering. Om du är intresserad av interimsuppdrag via oss är det därför viktigt att du registrerar dig i vårt konsultnätverk nedan så att VEM vet vem du är.

Registrera dig i vårt interimsnätverk här!