Interim management
|
Bli interimkonsult
|
Anmäl dig till interimsnätverket

Bli interimskonsult

För dig som är driven, målinriktad och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Anmäl dig

Frihet att välja själv

Som konsult hos oss erbjuds du ett väl etablerat nätverk som ständigt utökas, samt utmanande karriärmöjligheter hos attraktiva uppdragsgivare i olika branscher.

Stor frihetsgrad och varierande uppdrag.

Varierande uppdrag och verksamhet

Att arbeta som interimskonsult innebär att du får testa på varierande uppdrag och får möjlighet att verka i olika verksamheter, kulturer och organisationer. Uppdragen är ofta väl definierade och avgränsade där du som interimskonsult får möjlighet att bidra med din erfarenhet och kompetens. Ofta kan du se andra möjligheter som företaget själva inte sett.

Konsultrollen innebär oftast möjlighet till större påverkan på din egen arbetssituation. Du får stor erfarenhet, personlig utveckling och kan bredda din kompetens inom olika områden och branscher.

Påverka din och företagets utveckling

Att arbeta som konsult kräver att du är driven och målinriktad och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har god erfarenhet och hög kompetens inom ditt arbetsområde och anpassar dig snabbt till nya miljöer. Du behöver ha ett stort intresse för människor och affärer, vara prestigelös och vilja vara med och påverka både företagets och din egen utveckling.

Varierande och utvecklande uppdrag

På VEM har vi många och djupa kundrelationer som upparbetats under lång tid. Detta innebär möjlighet till varierande och utvecklande uppdrag.  Vi har också ett antal konsulter som verkar i motsvarande roller och detta erbjuder möjlighet till nätverkande och erfarenhetsutbyte.

"Som konsult hos oss kan du utvecklas på betydande befattningar hos företag inom vårt stora och ständigt expanderande nätverk."
Ingemar Andersson, VEM
"Kontakta oss om du vill veta mer om vad det innebär att arbeta som interimskonsult med VEM."
Martin Gerhardsson, VEM

Spjutspetskonsulter

De konsulter vi väljer att arbeta med har kunskap, kompetens och en djupgående förståelse för de premisser ett interimsuppdrag kan innebära. Våra kunder kräver hög nivå och vi säkerställer att de uppdrag vi tar in erbjuder hög kvalitet.

Bli Interimskonsult

Som Interimskonsult hos VEM har du friheten att välja de uppdrag som passar dig och där du känner att det finns utveckling. Vi strävar efter att bara erbjuda uppdrag där det finns engagemang och ambition och där du kan göra skillnad. Kontakta oss eller gå med i vårt nätverk!

Aktuella Interimsuppdrag
No items found.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan erbjuda dig en chef eller kvalificerad specialist.

Kontakta oss
Nätverk