STARTEN PÅ EN NY KARRIÄR

Du har beslutat dig för att hitta nya utmaningar i karriären. VEM har lång erfarenhet av att hjälpa människor i karriären och hitta lösningar som alla parter trivs och utvecklas med.

Ett personligt brev och ett välkomponerat CV är en förutsättning för att öka möjligheterna till en ny karriär. När du lägger in dina dokument i vår CV-databas blir du tillgänglig för våra rekryteringskonsulter. De söker ständigt efter kandidater till de tjänster som vi har fått i uppdrag att lösa. All information som du lämnar till oss behandlas strikt konfidentiellt och skickas inte vidare utan ditt godkännande.

Prenumerera på lediga tjänster

Här kan du registrera din mail för att få information om nya tjänster hos VEM som intresserar just dig. För att skräddarsy din prenumeration har du möjlighet att välja ett eller flera yrkesområden.

Prenumerera

perrnor_kandidat

vilka söker vi?

Vem är specialiserade på tjänster på chefs- och specialistnivå och vi söker ständigt kandidater till våra uppdragsgivare. Genom att titta på våra aktuella uppdrag, får du en bra överblick av vad våra uppdragsgivare söker efter.

 

Vanliga frågor

Hur gör jag för att ansöka till ett jobb?

Under aktuella tjänster kan du ansöka och få mer information om respektive tjänst. Du kan även prenumerera på lediga tjänster.

Vad händer efter att jag har registrerat mitt CV och personliga brev?

Vi söker kontinuerligt i vår databas och kontaktar dig om du är en potentiell kandidat till en inkommen tjänst.

Hur gör jag om jag vill uppdatera mitt CV?

När du är registrerad hos VEM kan du enkelt logga in på din sida och själv uppdatera din personliga information.

Har du fler frågor?

Kontakta oss om du vill veta mer om hur VEM kan förbättra dina möjligheter till en ny karriär.

Kontakta oss